Parking lot day/night

(3842 AD) Camperplaats Parkweg Harderwijk

2.67/5
Created on 12.05.2019 by Rekar
#121500 - Parking lot day/night
ads

Endroit relativement calme pour rester. Pas de commodités. Pour 3 camping-cars, mais il y a beaucoup de place pour plus. Attention : l'application contrôle le nombre de campeurs et inflige des amendes.

Relatively quiet place to stay. No amenities. For 3 motorhomes, but there is plenty of room for more. Beware: enforcement checks on the number of campers and hands out fines.

Relativ ruhige Unterkunft. Keine Annehmlichkeiten. Für 3 Reisemobile, aber es ist viel Platz für mehr. Achtung: Durchsetzungskontrollen der Anzahl der Camper und Verhängung von Geldstrafen.

Relatief rustige plek om te verblijven. Geen voorzieningen. Voor 3 campers, maar er is voldoende ruimte voor meer. Pas op: handhaving controleert op aantal campers en deelt boetes uit.


Parking cost
Gratuit
Number of places
3
Open/Closed
Open all year
 • 52.3409, 5.6298 (lat, lng)
  N 52°20’27.06” E 5°37’47.388”

 • 6-A Parkweg
  3842 AD Harderwijk,
  flag-nl Netherlands

Average (3 Feedback) : 2.67/5
 • 4/5

  Het was stormachtig weer. De afrastering van de sportvelden rammelden nogal. Een uitstekende plek voor zelfvoorzienend camperen. Goed uitgangspunt om de stad te verkennen. Doordat het bij een grote parkeerplaats is wel eens geluiden van optrekkende auto’s. Maximaal 48 uur. Indien bezet wordt op het bord geadviseerd naar P8 te gaan.

 • 2/5

  Voor 1 overnachting is het te doen. Houd rekening met lawaaierige locatie vanwege sportvelden en hangjongeren. Er staat ook standaard elke avond een drugsdealer op de naastgelegen parking.

 • 2/5

  Het zijn 3 plaatsen, en ernaast mag je niet staan. Ik ben hier weleens om mijn ouders te bezoeken. In het weekend komen gasten in auto's met luide muziek en eten van de md. Het afval wordt uit alle raampjes gesodemietert, u kent het wel. Hopelijk krijgt de camper niet de schuld. Geen aanrader voor vakantiedoeleinden, wel net van de gemeente dat er een plaats is om legaal te staan.